Urban Estate maakt een einde aan de traditionele vastgoedgedachte

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke vastgoedontwikkelaar en bieden projectmanagement- en consultancydiensten aan in een 'ander vastgoed jasje'.

Door onze ervaring met binnenstedelijke herontwikkelingstrajecten, transformatie, groot onderhoud en renovatie, zijn wij van mening dat hier de kansen liggen. Onderzoek daarbij altijd de mogelijkheid vastgoed meer dan een 2de kans te geven. Dan hebben wij het echt over duurzaamheid.

Wonen, werken, leven en beleven staan bij ons centraal. Dit slaagt alleen als alle betrokken partijen echt willen en afstand nemen van oude patronen.

LinkedIn Urban Estate

Projectmanagement

Urban Estate begeleidt voor derden waaronder: beleggers, corporaties, overheden, ontwikkelaars en bouwbedrijven het groot onderhoud, renovatie en ontwikkeltraject.

Geef vastgoed meer dan een 2de kans door groot onderhoud en renovatie. Steeds meer corporaties en beleggers kiezen hiervoor. Woningen hebben onderhoud nodig om in een goede conditie te blijven, dit bepaald de waarde van uw vastgoed. Bouwtechnisch kunnen we in deze tijd heel veel. Alleen voor uw bewoners heeft het een zeer grote impact op hun leven en is communicatie van groter belang dan u misschien wel denkt en juist hier ligt onze aanvullende kracht.

Ontwikkeling

Als zelfstandig vastgoedontwikkelaar hebben wij kennis van binnenstedelijk (her) ontwikkelen in wonen, werken, leven en beleven. Door onze ervaring en een goed netwerk brengen wij de juiste partijen bij elkaar om de gewenste en meest optimale ontwikkeling te realiseren. U woont of werkt toch ook graag in een omgeving waar u zich thuis voelt?

Projecten

Heden

De Kroon (Zwolle)
Werkspoorkathedraal (Utrecht)
Toren 1 (Amsterdam)
De President (Den Haag)
De Haaf (Bergen)

Verleden

Fruitbuurt Noord (Utrecht)
Wilhelminawerf (Utrecht)
Weezenhof (Nijmegen)
Meijhorst (Nijmegen)
Tolhuis (Nijmegen)
Ei-hof (Castricum)

Toekomst

Heuvellaan (Hilversum)
Beukenlaan (Doorn)

Profiel Myron Jacobs

Myron Jacobs heeft zijn ervaring opgedaan als consultant in het projectmanagement bij diversen profit en non-profit organisaties waaraan hij onder meer heeft gewerkt aan de ontwikkeling van in- en uitbreidingslocaties en de revitalisatie van woon en werkomgevingen. Daarnaast heeft hij als ontwikkelingsmanager bij enkele ontwikkelaars gewerkt aan voornamelijk binnenstedelijke vastgoedontwikkelingen waarbij wonen, werken, leven en beleven altijd centraal hebben gestaan. Naast het begeleiden van vastgoedprojecten zit de kracht van Myron in het maximaal benutten van zijn netwerk om de juiste partijen bij iedere ontwikkeling te betrekken.

LinkedIn

Met wie wij samen werken

Contact

Urban Estate BV
Tractieweg 41 (Studio D)
3534 AP Utrecht

In de 'Werkspoorkathedraal'

Myron Jacobs
M +31 (0)6 518 201 76
mja@urbanestate.nl

LinkedIn
Twitter

Urban Estate B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder het nummer 52336204.

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!

Column

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sit amet ex purus. Vivamus eleifend dolor id accumsan commodo.

Column

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Button

Column

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sit amet ex purus. Vivamus eleifend dolor id accumsan commodo.